Wij willen graag helpen met het creëren van de beste social media content. Waar ook ter wereld. Waarom? Creëer besef. Pak de aandacht. Met de juiste content kan dat. Daar helpen wij graag bij. Voor een maximaal bereik op Social Media. Want unieke content creëer je het best onderweg.

Wij zijn Sjoerd & Diede. Vanaf september gaan we een wereldreis maken voor onbepaalde tijd. Waar? We beginnen in Mexico. Vanaf daar gaan we op de bonnefooi. We zijn altijd al reislustig geweest. Gewoond, gewerkt en gereisd in Australië, Azië en Zuid-Amerika. Na afronding van onze studies Technische Bedrijfskunde en Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs hebben wij een aantal jaren gewerkt. In de ICT sector en reisbranche. En nu is het tijd om weer uit onze comfortzone te vertrekken. Want dat is ‘where the magic happens’.

We hebben ons een doel gesteld. Andere bedrijven helpen met unieke content. Ons idee: wij filmen, fotograferen en editten content voor social media in ruil voor wat jij te bieden hebt. Stukje ruileconomie ten top dus! In de infographic hieronder leggen we het uit:

Neem contact met ons op >>> socialglobenl@gmail.com

Partners

Partners
Close
Social Globe © Copyright 2018. All rights reserved.
Close