Accommodatie tip: Selina Casco Viejo

Panama, bijzondere stad! Twee werelden komen hier samen. Grote gebouwen, wolkenkrabbers, een indrukwekkende skyline. En aan de andere kant lijkt het alsof je in Spanje bent beland. Koloniale gebouwen, schattige balkonnetjes, mooie kerkjes en ruïnes. Tijdens onze 4 dagen in Panama City verbleven wij in de oude wijk, Casco Viejo. We sliepen hier in het Selina Casco Viejo. Een super hippe accommodatie gelegen op een top plek. Als je de deur uit loopt zie je links de wolkenkrabbers en rechts bevind je je tussen de prachtige koloniale gebouwen.

Het Selina hotel heeft een hippe inrichting en is gelegen in een industrieel gebouw. De kunst en prachtige street art maken het helemaal af. Nadat je de stad hebt verkend kun je je prima vermaken in het hostel. Lees een boekje in de super leuk ingerichte library, kijk een filmpje in de bioscoop of ga naar het dakterras en neem een duik in het zwembad en geniet van het GE-WEL-DIGE uitzicht op de skyline van Panama. Je kunt er ook heerlijk eten in het restaurant beneden of een drankje drinken aan de bar.

Heb je de hele stad al gezien en wil je bijvoorbeeld naar de San Blas eilanden of een andere activiteit doen? Dat kan ook geregeld worden bij het Selina. Een top plek dus tijdens je verblijf in Panama City!

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close