Accommodatie tip: Selina Red Frog

Een pareltje omringd door jungle, dat is Selina Red Frog! Wat een heerlijke plek om te relaxen en vooral te genieten van de natuur. Het kan zomaar zijn dat je aan het zwembad ligt en een luiaard in de boom spot. Hoe gaaf is dat! Bij Selina Red Frog organiseren ze verschillende activiteiten zoals yoga en workshops. Je hoeft je hier dus niet te vervelen. Ook heeft de accommodatie een gezellige bar en een restaurant.

Het strand is dichtbij, je loopt eerst 5 minuutjes door een super mooi jungle pad en daarna kom je uit op Red Frog Beach. Een langgerekt goudgeel strand met goede surfgolven. Dus als je van surfen houdt, kun je ook terecht bij Selina Red Frog. Je kunt er surfboards huren en ze bieden ook lessen aan.

Wil je de omgeving verkennen? Dat kan ook. Selina Red Frog biedt verschillende tours aan, zoals een dagtrip naar Cayo Zapatillo. Wij hebben deze dagtrip ook gedaan en dit is echt een aanrader. Rond 10 uur wordt je opgepikt met een boot. Je vaart eerst naar ‘luiaard eiland’ waarbij je onderweg als je geluk heb ook nog dolfijnen spot. Luiaard eiland is zoals je al zou vermoeden een eiland vol met luiaarden. Zo leuk om deze dieren hier overal in de bomen te zien hangen.

Vervolgens vaar je door naar Cayo Zapatillo, dit is werkelijk een paradijsje. Het is alles wat je verwacht van een tropisch eiland. Wit strand, palmbomen en blauw water! Wat wil je nog meer? Om het nog helemaal af te maken zorgt de gids ook nog voor een biertje of rum ananas. Helemaal top dus. Na twee uurtjes zwemmen, chillen, genieten van het tropische uitzicht en relaxen, vaart de boot naar Cayo Coral. Hier staat er een heerlijk lunch voor je klaar, kun je snorkelen of een boekje lezen in de hangmat. Rond een uur of vier keer je terug naar je accommodatie en kom je als je geluk hebt weer dolfijnen tegen! Wij hadden geluk en zag er een paar voorbij zwemmen.

Je kunt je makkelijk een aantal dagen vermaken bij Selina Red Frog, wat een top plek!

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close