Accommodatie tip: Selina Manuel Antonio

De afgelopen drie dagen verbleven we op een prachtige plekje aan de rand van de jungle. Namelijk bij Selina Manuel Antonio. Gelegen op steenworp afstand van het populaire Manuel Antonio park. Dus ben je van plan dit park te bezoeken, dan is Selina Manuel Antonio de perfecte uitvalsbasis.

Kom je niet perse voor het park dan kun je je hier ook prima vermaken. Deze Selina heeft maar liefst drie zwembaden. Één zwembad bevind zich bij de bar, hier kun je lekker chillen, een cocktail bestellen en luisteren naar de muziek. De andere twee zwembaden liggen aan de rand van het hotel met uitzicht op de uitgestrekte jungle. Hier kun je rustig zwemmen en genieten van alle vogelgeluiden om je heen.

Selina Manuel Antonio heeft ook een goed restaurant, waar je ’s ochtends tot ’s avonds terecht kunt. Maak vooral gebruik van het heerlijke ontbijt. We hebben genoten van de vers gebakken bananenbrood, fruit, pitabroodjes met hummus, groente, rijst met bonen en ga zo maar door. Het is een buffet dus je kunt zelf je bordje vol scheppen, echt super lekker!

Wil je even relaxen of de zonsondergang bekijken? Ga dan naar het mega grote dakterras. Hier zijn meerdere mooie plekjes te vinden om te genieten van de uitzichten om je heen. En dan vooral de jungle aan de achterkant van het hotel.

Je zult je hier niet snel vervelen want Selina Manuel Antonio organiseert elke dag wel iets en ze bieden verschillende tours en activiteiten in de omgeving aan. Een aanrader dus!

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close