Kampeer tip: Camping Ideal Molino in Italië

Op zoek leuke kleinschalig camping in Italië? Dan zit je goed bij Camping Ideal Molino. Aan de oostkust van het populaire Gardameer is deze camping gelegen op een uniek plek recht aan het meer.

Als je aan het Gardameer denkt, dan denk je waarschijnlijk aan grote campings en veel toeristen. Maar camping Ideal Molino is anders. Het is een van de weinige kleinschalige camping zonder stroom aan toeristen. Waar je bij andere campings in de buurt achter een hek staat aan het meer, sta je bij camping Ideal Molino direct aan het water. De camping heeft een fijne sfeer en voor Italiaanse begrippen ruime plekken. Of je nu lekker ouderwets met een tent gaat of met een camper, voor iedereen is er een mooi plekje te vinden. Je kunt heerlijk zwemmen in het meer, lopen naar het stadje San Felice del Benaco of met de fiets naar het gezellige stadje Salo.

Restaurant Molino

Het leuke is dat de camping een fantastisch familie restaurant heeft, waar zelfs de Italianen in de omgeving voor in de rij staan. Nou als Italianen fan zijn van een restaurant dan weet je wel zeker dat het goed zit. Je kunt hier heerlijk aan het water zitten van de lekkerste pizza’s (tip is de Speck & Go pizza), heerlijke pasta’s en een ruime keuze aan smakelijke voorgerechten en hoofdgerechten. En de lekkere toetjes niet te vergeten. Als je in Italië bent dan moet je natuurlijk een tiramisu of een panna cotta geproefd hebben. Voor al dat lekkers, van authentieke Italiaanse kwaliteit, ben je bij het restaurant op de camping aan het juiste adres.

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close