Accommodatie tip: Selina Bocas del Toro

We zijn weer in een paradijsje belandt. Dit keer direct gelegen aan het water op het eiland Isla Colón. Het hoofdeiland van de eilandengroep Bocas del Toro. Ongerepte strandjes, wuivende palmbomen, zeesterren in het helder blauw water, prachtige planten in alle formaten, dit vind je hier allemaal! De afgelopen 5 dagen sliepen wij bij Selina Bocas del Toro. Als je aan komt varen vanaf het vaste land zie je de letters Selina al staan aan de waterkant. Het is gelegen aan een top locatie aan het water en midden in het dorpje.

Als je van partyen houdt dan is dit echt dé place to be. Elke avond wordt er wel iets georganiseerd van ladies night tot karaoke, het is er elke avond gezellig! Het restaurant en de bar liggen aan het water. Je kunt er terecht van ontbijt tot avondeten en je kunt er ook een verfrissende duik nemen vanaf de kade. Reis je met een kleiner budget, dan kun je hier ook prima terecht. Ze bieden verschillende type dorms aan om te overnachten en je kunt er zelf koken.

Wil je meer van de omgeving verkennen? Dit kan ook bij Selina Bocas del Toro. Ze organiseren verschillende activiteiten zoals dagtrips naar verschillende eilanden, fietstours, suppen, duiken en je kunt er een surfboard huren. Er is meer dan genoeg te doen om je een paar dagen te vermaken.

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close