Accommodatie tip: Selina Granada

Nicaragua, wat een fantastisch land! Prachtige koloniale steden, gezellige pleintjes, vele restaurantjes, schattige kerkjes, aardig mensen. Nicaragua heeft het allemaal. Ondanks de politieke situatie van begin dit jaar (2018) is het nu weer rustig en dus prima om rond te reizen.

Granada, met al haar mooie gebouwen, is net Spanje maar dan met een Latijns-Amerikaanse vibe. Goede combi dus! In het mooie Granada slapen wij bij het net zo’n mooie accommodatie, namelijk Selina Granada. Het is gelegen op een top locatie aan het plein tegenover de grote gele kathedraal. 

Selina is dé plek als je een paar dagen in Granada blijft. De inrichting is super hip, het heeft een gezellig bar, een goed restaurant, een zwembad, een keuken, een bioscoopje en een bibliotheek. Als je je daar nog niet genoeg mee vermaakt organiseren ze ook nog eens elke dag een activiteit. Zoals bierpong, filmavonden, yoga en ga zo maar door. 

Zin om er op uit te gaan? Dat kan ook bij Selina. Ze organiseren verschillende dagtrips naar mooie plekjes in de omgeving. Ga bijvoorbeeld een dagje relaxen bij het kratermeer Laguna de Apollo of sluit de dag af met een kijkje in de krater van een actieve vulkaan. Lava gegarandeerd! 

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close