Accommodatie tip: Selina San José

We zijn weer terug in Costa Rica! Vanuit de Caribische kust van zijn we naar San José gereisd. We verblijven hier drie nachten in het prachtige Selina San José om vervolgens de rest van het land te ontdekken. Als je een paar nachten in de hoofdstad verblijft is Selina San José echt een top plek. Het ligt op een goede locatie, op loopafstand van de winkelstraat, in een rustige wijk. Het is tevens een goed startpunt als je net bent aangekomen om je reis door Costa Rica te beginnen.

Ze bieden verschillende activiteiten, dagtrips, tours en vervoermogelijkheden aan door Costa Rica. Als je informatie wilt ben je bij de activiteitenbalie op de juiste plek.

Selina San José heeft een restaurant + bar met heerlijk eten. Wij hebben er genoten van heerlijke ontbijtjes en onze favoriet was wel de avocado toast met ei. Deze moet je even proberen als je er gaat ontbijten! Heerlijk! Ook voor lunch en avondeten hebben ze genoeg mogelijkheden. Wil je liever zelf koken? Ook dit is geen probleem, ze hebben een uitgebreide keuken met alle faciliteiten waar je zelf je eigen eten kunt maken.

Het mooiste plekje van Selina San José is wel het terras op het dak! Hier kun je chillen, werken op je laptop, poolen, relaxen op de lange bank en uiteraard genieten van het uitzicht! Een heerlijke plek om je even terug te trekken. Dus als je van plan bent om in San José te verblijven is Selina een absolute aanrader.

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close