Accommodatie tip: Selina La Fortuna

Dit is denk ik wel de meeste relaxte plek van Costa Rica. We sliepen vier nachten in een teepee tent in Selina La Fortuna. Om het kampeergevoel van de afgelopen dagen te behouden sliepen we dus in een tent. En niet zomaar een tent, maar een hutje met een dak van bananenbladeren met een super fijn matras, een klamboe en een waaier. Glamping dus!

Als je een keer een andere ervaring wilt om te slapen is de teepee echt een aanrader. Ze staan allemaal gezellig bij elkaar op een grasveld met een grote vuurkorf in het midden die ze elke avond aansteken. Dit zorgt voor een leuke hippie-achtige camping sfeer, waarbij je met z’n allen om het kampvuur kunt zitten.

Ben je niet zo’n kampeer type, geen zorgen. Selina La Fortuna biedt verschillende type accommodaties, van privé kamers tot dorms. Daarnaast heeft het hotel een gezellige bar met een restaurant. Hier kun je ontbijten, lunchen of dineren. Wij hebben bijna alle ontbijtjes van de menu kaart geproefd en ze waren allemaal goddelijk! Dus probeer hier zeker een ontbijtje, vooral de ‘Fancy Pancakes’ of the ‘Vegan Avocado toast’ zijn aanraders.

In de omgeving van La Fortuna te veel te doen. Bij de activiteiten balie bieden ze dan ook verschillende activiteiten zoals een vulkaan hike, hotsprings, ziplinen, raften en uitstapjes in de omgeving. Genoeg te doen hier dus, vooral als je van outdoor activiteiten houdt. Natuurlijk kun je bij Selina ook heerlijk een dagje niksen. Ze hebben een zwembad met ligstoelen waar je de hele dag kunt chillen als je wilt. Er is ook een movie room en een leesruimte waar je je kunt vermaken.

Wij zijn hier 4 nachten geweest en hebben ons geen moment verveeld. We hebben een hike gemaakt en een hotspring bezocht. Goed geregeld door Selina. Voor iedereen een aanrader dus om deze relaxte plek te bezoeken.

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close