Accommodatie tip: Selina Playa Venao

Selina Playa Venao is een pareltje, direct aan het strand gelegen. Wij verbleven hier 3 nachten en het was op en top genieten. Vervelen doe je je hier niet want er worden de hele dag door verschillende activiteiten georganiseerd zoals yoga, volleybal en elke dag een andere workshop. Onze dagen hier bestonden vooral uit chillen, zwemmen in zee of in het zwembad, yoga, biertje drinken aan de bar, poolen, koken & lezen in één van de hangmatten. Een heerlijke plek dus om helemaal tot rust te komen. Bij het restaurant dat op het strand gelegen is kun je de hele dag terecht van ontbijt tot avondeten en van smoothie tot cocktail.

Heb je zin om iets actiefs te doen? De golven voor de deur zijn perfect om te surfen. Je kunt dus lessen nemen of gewoon zelf een surfboard huren. Het is the place to be voor surfers.

Selina Playa Venao biedt ook verschillende mogelijkheden om te overnachten. Voor ieder wat wils. Wil je iets bijzonders, slaap dan in één van de teepee tenten. Dit is echt een leuke ervaring ook als je niet van kamperen houdt. De teepee’s hebben namelijk een super fijn bed, een klamboe en een waaier om het lekker koel te houden. Genoeg comfort dus! Je kunt ook kiezen voor een privé kamer of een bed in één van de dorms, maar de teepee maakt de ervaring compleet.

Als je meer voor de omgeving wilt zien kun je ook bij Selina terecht. Je kunt er verschillende tours boeken zoals een dagtripje naar Isla Iguana. Dit is een paradijselijk eiland voor de kust. Hier wordt je met een bootje naar toe gebracht en kun je je de hele dag vermaken met snorkelen, zwemmen, zonnebaden op het witte zandstrand en wandelen over het eiland.

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close