Accommodatie tip: Selina Maderas

De laatste daagjes van 2018 spenderen we aan de zuidkust van Nicaragua, dichtbij Playa Maderas. Een prachtige plek met vele kleine strandjes waar je goed kunt surfen. Ben je van plan om langer op één plek te blijven, dan is Selina Maderas dé perfecte uitvalsbasis! Deze mooie accommodatie ligt op loopafstand van Playa Maderas en Playa Marsella en op een kwartiertje rijden van het kustplaatsje San Juan del Sur.

Bij Selina kun je je prima een aantal dagen vermaken. Ze hebben een zwembad met volleybalnet, een pooltafel, gezellige bar, restaurant, uitgebreide keuken voor als je zelf een maaltijd wilt maken en je kunt hier surflessen nemen. Ben je een echte surfdude? Dan is Selina Maderas echt de place to be. Ook als je nog nooit gesurft hebt ben je hier aan het juiste adres. Je oefent eerst rustig in het zwembad de basisskills en kunt het daarna uitproberen in zee.

Er hangt een hele relaxte vibe bij het Selina en het is een leuke plek om andere mensen te ontmoeten. Als je zin hebt om er even op uit te gaan dan kun je gemakkelijk met de shuttle naar San Juan del Sur. Deze rijdt meerdere keren per dag tegen toeslag. Hier kun je lekker door het stadje slenteren, koffie drinken bij één van de leuke barretjes of chillen op het strand.

Wij vonden het zo chil bij Selina Maderas dat we er 6 nachten bleven. We hebben heerlijk aan het zwembad gechilld, gezwommen, wandelingetjes gemaakt naar de nabijgelegen strandjes en vooral heel relax gedaan. Als je trouwens een keer iets anders wilt dan verblijven in een gewone standaard kamer. Je kunt hier ook ‘kamperen’ in één van de super leuke rieten huisjes. Super schattig en een leuke ervaring. Kortom, een top plek om te verblijven!

Close
Social Globe © Copyright 2023. All rights reserved.
Close